FOND NA 66. MEĐUNARODNOM SAJMU TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA


20.05.2024

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća ove godine se održava od 21. do 24. maja na Beogradskom sajmu. U okviru ove prestižne manifestacije, Fond za inovacionu delatnost će aktivno učestvovati, predstavljajući programe podrške za razvoj inovacija u Srbiji.

Na izložbenoj postavci Vlade Republike Srbije pod nazivom „Igraj za čovečanstvo! Nauka za sve”, i pod sloganom „Zakorači u održivu budućnost”, Fond će zajedno sa svim akterima inovacionog ekosistema omogućiti pristup informacijama o rezultatima i aktuelnim izvorima finansiranja koji doprinose održivom napretku i unapređenju tehničkih dostignuća.

Posetioci će imati priliku da kroz demonstraciju širokog spektra inovativnih rešenja koja su rezultat rada našeg startap ekosistema, privrede zasnovane na znanju i naučnoistraživačke zajednice, saznaju više o najnovijim dostignućima i tehnologijama koje osvajaju globalno tržište i omogućavaju bolji kvalitet života.

Sajam tehnike i tehničkih dostignuća je jedna od najvažnijih manifestacija u regionu i predstavlja odličnu priliku za umrežavanje i razmenu ideja između inovatora, istraživača, privrednika i šire javnosti. Pozivamo sve zainteresovane da posete izložbenu postavku Fonda za inovacionu delatnost i saznaju više o budućim planiranim aktivnostima koje su usmerene na sveobuhvatnu podršku za razvoj inovacija.