Takmičenje start-up kompanija “Start Tel Aviv” u Beogradu

Odeljak: Vesti- 24. Jun 2015

Beograd, 23. jun 2015. godine – Ambasada Izraela u Srbiji i Centar za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu organizovali su Start Tel Aviv” takmičenje start-up kompanija iz Srbije, u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu. Pobednik ovogodišnjeg takmičenja je kompanija iz oblasti informacionih tehnologija „Balkan Viator“. Oni će imati priliku da od 6. do 11. septembra učestvuju na DLD festivalu, najvećem međunarodnom festivalu inovacija u Izraelu.

“Start Tel Aviv” ove godine okuplja takmičare iz 23 metropola, a Beograd se našao u društvu Londona, Berlina, Dablina, Helsinkija, Nju Delhija, Osla, Lime i drugih.

Pobednički start-up imaće priliku da se tokom petodevnog boravka u Tel Avivu sastane sa vodećim izraelskim preduzetnicima, poslovnim anđelima, predstavnicima tehnoloških inkubatora i upozna sa načinom na koji funkcioniše poznati telavivski “start-up” ekosistem.

General Procurement Notice

Odeljak: Oglasi - u toku- 23. Jun 2015

Serbia Research, Innovation and Technology Transfer Project (SRITTP – Project ID No. P145231)

 

General Procurement Notice 0.1 MB

Prilog o korišćenju novca iz EU

Odeljak: Audio / Video galerija- 16. Jun 2015

Izvor: RTS

Saznajte više »

Revizorske usluge

Odeljak: Oglasi - u toku- 01. Jun 2015
Konkursna dokumentacija 0.1 MB
Poziv za podnosenje ponuda 0.4 MB

Javna rasprava o izmenama i dopunama Zakona o naučnoistraživačkoj delatnosti

Odeljak: Vesti- 26. Maj 2015

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja sprovodi proceduru javne rasprave o Izmenama i dopunama Zakona o naučnoistraživackoj delatnosti. Javna rasprava je okončana 25. maja 2015. godine.

 Više informacija o javnoj raspravi o izmenama i dopunama Zakona o naučnoistraživačkoj delatnosti možete naći na sledećem linku:

Javna rasprava o izmenama i dopunama Zakona o naučnoistraživačkoj delatnosti

Fond za inovacionu delatnost na Sajmu EU projekata u Nišu

Odeljak: Vesti- 25. Maj 2015

Niš 22. maj 2015. godine – U organizaciji Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji Fond za inovacionu delatnost učestvovao je na još jednom Sajmu projekata koje finansira Evropska unija – „EU i Srbija na delu“, ovoga puta održanog u Nišu.

Pred niškim auditorijumom, Fond je u Galeriji “Srbija” na štandu pod nazivom „Konkurentnost i inovativnost“, zajedno sa predstavnicima kompanija Morena Inženjering i Techno Naiss iz Niša, predstavio postignute rezultate u okviru Projekta podrške inovacijama u Srbiji. Ovaj projekat, finansiran je od strane Evropske unije iz pretpristupnih fondova IPA, a Fond ga sprovodi u saradnji sa Svetskom bankom.

Fond na 59. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, Maj 2015

Odeljak: Foto galerija- 20. Maj 2015

Inovacije na delu za Dan Evrope, Maj 2015

Odeljak: Foto galerija- 20. Maj 2015

Posetа Anаbele Gonzаlez, direktorke Sektorа zа trgovinu i konkurentnost Svetske bаnke u Vаšingtonu, Mart 2015

Odeljak: Foto galerija- 20. Maj 2015

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o inovacionoj delatnosti

Odeljak: Vesti- 18. Maj 2015

Na osnovu Zaključka Odbora za privredu i finansije Vlade Republike Srbije 05 Broj 011-5155/2015 od 13. maja 2015. godine, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u periodu od 18. maja do 12. juna 2015. godine, sprovodi Javnu raspravu o Nacrtu zakona o inovacionoj delatnosti.

Tekst Nacrta zakona o inovacionoj delatnosti možete preuzeti ovde.

Obrazloženje uz Nacrt zakona o inovacionoj delatnosti možete preuzeti ovde.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja poštom na adresu: Beograd, Nemanjina 22-26, sa naznakom „Za javnu raspravu – Zakon o inovacionoj delatnosti” ili Fondu za inovacionu delatnost na e-mail: bojana.novakovic@inovacionifond.rs, ili poštom na adresu: Beograd, Veljka Dugoševića broj 54, objekat B1, sa naznakom „Za javnu raspravu – Zakon o inovacionoj delatnosti” .

 Program Javne rasprave o Nacrtu Zakona o inovacionoj delatnosti