Osvojite ulaznicu za Slush – predstavite svoju ideju na lokalnom takmičenju

Ukoliko razvijate originalna i održiva rešenja za goruća pitanja, imate iskustvo i potencijal za rast, veštine i želju da postignete uspeh, poslovnu ideju koja je privukla interesovanje, ali ste i dalje u ranoj fazi razvoja ili je vaš prototip u radnoj fazi – vi ste idealni kandidat za lokalno Slush takmičenje koje će biti održano 26. septembra u Beogradu u Naučno-tehnološkom parku „Beograd“.

Ambasada Finske u Republici Srbiji i Fond za inovacionu delatnost vas pozivaju da se prijavite za lokalno Slush takmičenje, predstavite svoje ideje u oblasti održivih inovacija i time se kvalifikujete za program Slush Global Helsinki BootCamp i konferenciju Slush 2018, koji se održavaju u novembru i decembru u Helsinkiju.

Prijavite se do 24. septembra 2018. godine

Za sva pitanja, pišite nam na: slush@inovacionifond.rs

Šta je Slush?

Slush je dvodnevna konferecija namenjena startap kompanijama – jedna od najvećih te vrste u Evropi. Na ovom skupu startapi imaju priliku da predstave svoje ideje međunarodnim investitorima i stručnoj javnosti.

Šta je Slush Global Impact Accelerator?

U partnerstvu sa Ministarstvom spoljnih poslova Finske i međunarodnim organizacijama, među kojima je i Fond za inovacionu delatnost u Srbiji, Slush Global Impact Accelerator (GIA) organizuje program podrške osnivačima startapa u razvijanju poslovnih ideja, uspostavljanju mreže kontakata, povezivanju sa investitorima i potencijalnim partnerima, kao i predstavljanju svojih proizvoda na Konferenciji Slush. Program obuhvata rad sa mentorima pre Konferencije i lokalni pripremni program (boot camp).

Šta dobijaju učesnici Programa Slush Global Impact Accelerator?

•  Onlajn program pre-mentorskog rada za sve odabrane učesnike;

•  Pripremni program (boot camp) u Helsinkiju;

•  Praktične tematske radionice za unapređenje poslovnih veština sa vodećim međunarodnim stručnjacima;

•  Povezivanje sa srodnim kompanijama iz iste industrije;

•  Učešće na Konferenciji Slush