Održana radionica Zero to pitch deck

Posted in: Vesti- Avg 23, 2017

Fond za inovacionu delatnost, u saradnji sa Ambasadom Finske u Republici Srbiji i Svetskom bankom, uoči predstojećeg lokalnog Slush takmičenja, organizovao je radionicu „Zero to pitch deck“, 17. avgusta u Naučno-tehnološkom parku „Beograd“.

Prisutni su imali jedinstvenu priliku da od Majka Šimanskog, koji ima više od 10 godina iskustva u radu sa startapima, kao i svoja dva startapa, nauče kako da pripreme kvalitetnu prezentaciju i na koji način da razgovaraju sa potencijalnim investitorima.

U uvodnim obraćanjima govorili su: Nenad Popović, ministar za inovacije i tehnološki razvoj, Alatalo Paivi, zamenica ambasadora Finske u Republici Srbiji, Ivan Rakonjac, direktor Fonda za inovacionu delatnost i Vukašin Marković, predstavnik kompanije Bstorm, učesnik Slush konferencije u Helsinkiju prošle godine.

Ove godine lokalno Slush takmičenje će se održati 6. septembra u Beogradu u Naučno tehnološkom parku „Beograd“. Tema ovogodišnjeg takmičenja su održive inovacije. Ovo je idealna prilika za sve startap kompanije koji razvijaju originalna i održiva rešenja za goruća pitanja – u svim  sektorima, kao i iz svih delova Srbije, i koja imaju iskustvo i potencijal za rast; veštine i želju da postignu uspeh; poslovnu ideju koja je privukla interesovanje, ali je i dalje u ranoj fazi razvoja, kao i prototip u radnoj fazi.

Pozivamo vas da se prijavite do 1. septembra 2017. godine putem Aplikacionog formulara na linku: http://www.inovacionifond.rs/Slush/.

Lokalno takmičenje Slush u Srbiji se održava od 2015. godine. Srbija je jedna od 20 zemalja širom sveta u kojima će tokom leta biti održana lokalna takmičenja. Pobednici prethodna dva bile su niški Neopix sa igricom za mobilne platforme They Mean Well i novosadski OrganicNet sa onlajn platformom koja povezuje proizvođače organske hrane i one koji žele da žive i da se hrane zdravo. Obe su učestvovale na Slush konferenciji u Helsinkiju i u programu Slush Global Impact Accelerator.