Hola термални пулт у борби против пандемије


29.04.2020

Уз подршку Фонда за иновациону делатност у оквиру јавног позива за сузбијање пандемије COVID-19, Hola Systems из Ниша је развио термални пулт за бесконтактно мерење температуре и дезинфекцију руку корисника. Овај уређај је потпуно безбедан, прецизан и лак за коришћење, а његова сврха је превенција и сузбијање ширења вируса. Намењен је фабрикама, компанијама, јавним институцијама, здравственим центрима, објектима од јавног значаја и објектима са већим прометом посетилаца.

Hola дигитални пулт је опремљен термалним камерама које мере температуру на растојању до једног метра, дисплејем, гласовним упутствима на српском језику, као и аутоматским системом за дезинфекцију руку са распршивачем на бази алкохола од 70%. Коришћење Hola уређаја елеминише потребу за особом која би то ручно радила и самим тим се излагала ризику. Осим тога, корисници немају никакав додир са уређајем, будући да све ради аутоматски.

Од наредне недеље почиње серијска производња, а више информација и како поручити термални пулт можете видети на њиховом сајту https://hola.rs/.