Фонд учествује на Сајму технике и техничких достигнућа


20.05.2019

Фонд за иновациону делатност, и ове године, представиће се на Међународном сајму технике и техничких достигнућа, који се одржава од 21. до 24. маја на Београдском сајму, а под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја

Сајам је прилика да Фонд представи актуелне програме, као и да покаже резултате финансираних иновативних пројеката предузећа. На штанду Фонда своје производе и услуге представиће Mainflux TechVemidInnSonoKOV TechnologyBexel Consulting и Mont Stubline.

За све заинтересоване, првог дана Сајма, 21. маја, са почетком у 13 часова, тим Фонда за иновациону делатност представиће програме за подршку иновативним активностима малих и средњих предузећа за које је у току отворен јавни позив.

Под слоганом „Време је за нове технологије”, Међународни сајам технике и техничких достигнућа је најзначајнији привредни и технолошки догађај у Србији и југоисточној Европи, који има изузетан утицај на будући развој индустрије у земљи и региону. То је традиционално место сусрета и пословних контаката, које омогућава бројним излагачима и посетиоцима испуњење својих пословних очекивања.