Фонд на Међународном сајму технике и техничких достигнућа


17.05.2018

Фонд за иновациону делатност представиће се на 62. Међународном сајму технике и техничких достигнућа, у организацији и под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја, од 21. до 25. маја на Београдском сајму.

Овом приликом, на шанду Фонда представиће се и осам компанија које су подржане кроз програме. Своје производе и услуге које развијају кроз иновативне пројекте представиће Vemid, SpiceFactory, Ultimo грађевинска хемија, Ralbing, Pygmi Titan, Gecko Solutions, Mainflux Tech и CCS Solutions.

Првог дана Сајма, 21. маја, са почетком у 12 часова, тим Фонда за иновациону делатност представиће програме подршке технолошким иновацијама за које је у току отворен јавни позив.

Под слоганом “Корак у будућност”, Међународни сајам технике и техничких достигнућа је најзначајнији привредни и технолошки догађај у Србији и југоисточној Европи, који има изузетан утицај на будући развој индустрије у земљи и региону. То је традиционално место сусрета и пословних контаката, које омогућава бројним излагачима и посетиоцима испуњење својих пословних очекивања.