Fond na Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća

Posted in: Vesti- Maj 18, 2018

Fond zа inovаcionu delаtnost predstaviće se na 62. Međunаrodnom sаjmu tehnike i tehničkih dostignućа, u orgаnizаciji i pod pokroviteljstvom Ministаrstvа prosvete, nаuke i tehnološkog rаzvojа, od 21. do 25. maja na Beogradskom sajmu.

Ovom prilikom, na šandu Fonda predstaviće se i osam kompanija koje su podržane kroz programe. Svoje proizvode i usluge koje razvijaju kroz inovativne projekte predstaviće Vemid, SpiceFactory, Ultimo građevinska hemija, Ralbing, Pygmi Titan, Gecko Solutions, Mainflux Tech i CCS Solutions.

Prvog dana Sajma, 21. maja, sa početkom u 12 časova, tim Fonda za inovacionu delatnost predstaviće programe podrške tehnološkim inovacijama za koje je u toku otvoren javni poziv.

Pod sloganom “Korak u budućnost”, Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je najznačajniji privredni i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, koji ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu. To je tradicionalno mesto susreta i poslovnih kontakata, koje omogućava brojnim izlagačima i posetiocima ispunjenje svojih poslovnih očekivanja.