LeadDelta ДОБИТНИК НАГРАДЕ СВЕТСКЕ СТАРТАП ЗАЈЕДНИЦЕ ЗА НАЈБОЉИ ПРОИЗВОД


25.01.2023

Производ домаћег стартапа LeadDelta LinkedIn Connections Manager  проглашен је за најбољи SaaS производ у 2022. години у оквиру такмичења ProductHunt-а. Гласови публике широм света потврдили су да је овај специјално дизајниран систем за управљање LinkedIn конекцијама најбоље понуђено иновативно решење.

LeadDelta је платформа за управљање друштвеним капиталом и мрежном интелигенцијом направљена за модерне професионалце. Било да се баве продајом, маркетингом, прикупљањем средстава или ангажовањем, LeadDealta омогућава коринисцима да организују своје пословне контакте на свој начин.

Награде за Golden Kitti се додељују сваке године како би се одало признање врхунским производима који су објављени на ProductHunt платформи. Такмичење је подељено у 24 категорије, од продуктивности до вештачке интелигенције. По први пут је указана прилика да се за награду светске стратап заједнице гласа за један српски стартап. За ово признање наш тим се борио у конкуренцији од 13 SaaS производа.

Стартап LeadDelta је један од првих учесника Катапулт програма акцелерације Фонда за иновациону делатност. Као део Катапулт заједнице тим LeadDelta је уз подршку Катапулт ментора и бесповратних средства Фонда убрзао развој свог производа и унапредио пословање.

Катапулт програм Фонда за иновациону делатност је први акцелератор у Србији који младим предузећима обезбеђује интензивно, тромесечно менторство и повезивање са инвеститорима. Катапулт подстиче и јача нашу стартап заједницу да се позиционира на глобалном тржишту и на тај начин допринесе расту и конкурентности српске економије.

Захваљујући чврстом партнерству Владе Републике Србије, Светске банке и Европске уније, кроз заједничка улагања у оквиру Пројекта акцелерације иновација и подстицања раста предузетништва (Serbia Accelerating Innovation and Growth Entrepreneurship Project – SAIGE) убрзан је развој иновативног предузетништва и научних истраживања у Србији.