BALKAN VENTURE FORUM (BkVF) u Bugarskoj

Odeljak: Vesti- 11. Apr 2013

Povodom održavanja Balkan Venture Foruma u Sofiji, Bugarska 21. i 22. maja 2013. godine, obaveštavamo Vas o takmičenju na koje se možete prijaviti.

BALKAN VENTURE FORUM (BkVF) je najveći investicioni forum i događaj sa aktivnom ulogom u razvoju preduzetništva, inovacija i modela alternativnog finansiranja u regionu. BkVF podstiče rast startup-a, visokotehnološkog preduzetništva i brzorastućih preduzeća, kao i njihovu internacionalizaciju omogućavajući direktan pristup i rad sa najboljim investitorima i ekspertima iz Evrope, Amerike, Izraela i drugih delova sveta.

Takmičenje je naročito interesantno s obzirom da je BkVF kvalifikovan kao polufinalni događaj European Venture Contest-a (EVC), te će se deo najboljih preduzeća kvalifikovati za finalni događaj European Venture Summit 2013.

Rok za prijavu je 01. Maj 2013. godine.  Prijava se vrši preko sledećeg linka: http://www.balkanventureforum.org/competition/

Uslovi za prijavu koji se moraju ispuniti su:

- Imati inovativan proizvod ili uslugu

- Kompanija mora biti u privatnom vlasništvu

- Preduzetnik/inovator mora biti registrovan kao takav u Jugoistočnoj Evropi

Više informacija možete videti klikom na sledeći link:  http://www.balkanventureforum.org/apply-for-the-pitching-competition-at-bkvf-sofia/

Balkan Venture Forum implementira međunarodna organizacija “Balkan Unlimited” i njihova filijala “Balkan Unlimited Bulgaria”. BkVF se sprovodi kroz partnerstvo sa “Europe Unlimited”, vodećom panevropskom mrežom za venture događaje i investitore.